Omega 3 fishoil til petfood

Danfisk tilbyder flere omega 3 produkter som et fodermiddel, der sikrer dit kæledyr en blankere pels og vedligeholder hud og led.


OBS: Danfisk sælger kun til grossist led eller i 1.000 L tanke. Ønsker du at blive distributør, så kontakt os gerne  på danfisk@danfisk.dk

Om Danfisk

Hos Danfisk producerer vi vores omega 3 olier på vort eget produktionsanlæg beliggende ved Hanstholm Havn, Nordeuropas største fiskerihavn indenfor konsumfiskeri.


Vi sikrer således kvaliteten af produktet gennem alle led fra indkøb, produktion og helt frem til varen er leveret hos dig.

Læs mere om Danfisk her.


Danfisk Lakseolie, produceret på bæredygtige biprodukter fra laks.


Danfisk tilbyder lakseolie i flaskestørrelserne 250 ml til 5 L. Yderligere kan du også købe hele paller eller lakseolie i bulk (IBC tank).


Anmeldelser fra vores kunder

"Vores 5-årige hund bliver SÅ glad, når den får Danfisks lakseolie, spiser sit tørfoder dobbelt så hurtigt og pelsen har fået en flot ny glans"

- Charlotte, Holte

"Vores beagler, Java og Bailey, nyder begge rigtig godt af lakseolien fra Danfisk. Ikke nok med, at olien sørger for at deres pels holder sig glansfuld og blød, den sørger også for at opretholde deres immunforsvar og giver dem energi til at lege sammen hele dagen. Lakseolie har helt sikkert været en game-changer for vores hundes velvære!"

- Asta, Århus

"Efter bare få uger med lakseolie fra Danfisk, har min hest fået en blank og skinnende pels! Jeg giver mine varmeste anbefalinger!"

- Trine, Sønderborg

"Vores Labrador, Lia, er vild med lakseolien. I løbet af få uger har vi oplevet meget positive resultater. Hun har fået en glansfuld og langt blødere pels. Udover de synlige effekter er vi naturligvis også begejstrede for tanken om, at tilskuddet styrker hendes led og bidrager til at sikre hendes indre velvære."

- Anne Marie, Vibøge

"Jeg hedder Maddie, og er verdens mest fantastiske lille 3 årige franske bulldog. 

 

Danfisks lakseolie er bare så lækker, min pels er blevet endnu flottere efter, jeg er begyndt at indtage mine 5 ml olie om dagen; at jeg så også er blevet en rigtig vandhund, er en ekstra sidegevinst. Mine mennesker er begyndt at tjekke, om jeg også er ved at udvikle svømmehud. 

 

Min pels er ikke blevet orange, det kunne da ellers være meget fedt, så ville jeg være den eneste orange buller i hele verden, det ville passe meget godt ind i min selvopfattelse af at være ganske enestående."

 - Maddie, 3 årig fransk Bulldog

Maddie
Maddie2

Find os

Ring til os

+45 31 13 72 62

Send os en mail

Danfisk@danfisk.dk