Kvalitet

Danfisks produkter bliver produceret på vores egen fabrik i Hanstholm, tæt på Hanstholm Havn, Danmarks førende konsumfiskerihavn.

 

Råvarerne består af friske fiskeråvarer fra Danmark og Norge. Alt bliver kontrolleret.

 

Vores fiskeolie udmærker sig ved at have en særdeles lav harskningsgrad og høj renhedsgrad. Den bliver derudover også let konserveret, så holdbarheden sikres.

 

Danfisk er MSC/ASC certificeret, hvilket betyder, at de MSC/ASC råvarer, som vi benytter, er bæredygtige og deres oprindelse kan spores helt tilbage til kilden. Se på emballagen til det enkelte produkt, om det er certificeret.

 

Både MSC/ASC og andre afskærsprodukter, vi benytter, bliver udnyttet 100 %, intet smides væk. Restproduktet fra vores produktion, det vil sige proteinerne, benyttes til dyrefoder.

 

Der findes talrige undersøgelser af de mange fordele, som lakseolie har i forhold til hunde og katte. I Danmark må vi kun fremhæve, at kvalitetslakseolie som vores, vedligeholder dyrets led og hud og styrker og blanker dyrets pels. Derudover har fiskeolie et højt Omega-3 indhold sammenlignet med andre kæledyrsprodukter. Vi opfordrer til at søge på nettet for at læse om de mange øvrige fordele, der kan være tale om.

 

De fleste (faktisk alle så vidt vi kan konstatere) kæledyr bliver meget begejstrede for smagen, som pifter ethvert måltid op. Det er en fornøjelse at se, hvor meget glæde det giver!

 

Lakseolien har en flot orange farve, som afspejler produktets friskhed.